top of page
Promo 16x9 Paard en Kunst.jpg

Beste schilders, kunst en paarden liefhebbers,

 

Wij, Romy en Debbie, zijn er trots op om een unieke gecombineerde workshop schilderen / tekenen en paard / coaching

aan te bieden op dinsdag 29 maart 2022.

Van 09.00uur tot 16.00uur laat je je op de overweldigende paarden locatie van Stal Olieslagers in Chaam onderdompelen in de wereld van tekenen en schilderen, paarden, beweging en de zuivere feedback van een paard. Het paard reageert op hoe jij je voelt. Handel jij vanuit spanning of vanuit flow? Voel jij wat je voelt of overschrijf je je gevoel met denken? Het paard hanteert geen eigen agenda en probeert niet aan een ideaalbeeld te voldoen, daarom is de feedback van het paard zo zuiver. 

We beginnen met uitleg van beide disciplines om 9.00 uur.

Om 9.30 uur gaan er 2 deelnemers met Romy mee en laat zij je kennismaken met wat het paard voor jou kan betekenen om bijvoorbeeld je creativiteit aan te boren (je gaat grondwerk doen en dus niet op het paard). Je zult versteld staan wat je kunt bereiken en hoe je kunt communiceren met het paard onder begeleiding van Romy. Deze sessie duurt ongeveer 1,5 uur. 

Ondertussen beginnen de andere deelnemers om 9.30 uur bij Debbie en neemt zij je mee in de wereld van tekenen / schilderen en verf. Ze begeleidt op ieder niveau en helpt daar waar nodig bij het kiezen van je onderwerp. Dit kan het paard zijn in ruste, in de wei, in beweging, maar ook is de omgeving heel interessant. De immense stapmolen, de paddocks, de gebouwen, materialen en stallen en natuurlijk het mooie weidegebied. Voor ieder wat wils, ook als je geen paarden wilt schilderen.

Zo rouleren we totdat iedereen ( in groepjes van 2 deelnemers) 1,5 uur coaching gehad heeft. 

We pauzeren rond 12.30 uur tot 13.00 uur en genieten we van een lekkere lunch.

De dag duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Zowel voor het tekenen en schilderen als voor de coaching is geen ervaring nodig:  alleen een grote dosis enthousiasme.

De kosten voor deze hele dag zijn € 225 incl. gebruik van de locatie, 1,5 uur coaching programma, teken en schilderles, alle materialen, koffie, thee, versnapering en lunch.

Locatie: Stal Olieslagers, Nieuweweg 2A te Chaam

Datum: dinsdag 29 maart 2022

Tijd: 09:00 tot +/- 16:00 (

Lunch: 12:30 tot 13:00

Kosten: € 225 all inclusive p/persoon

Max. aantal deelnemers: 6 personen

Leeftijdsindicatie deelnemers: 20 jaar en ouder

Over de paardencoach:

Romy de Veer (1985): bijna op het paard geboren, gediplomeerd instructrice ruitersport Deurne, afgeronde HBO opleiding ervaringsdeskundige, gediplomeerd paarden coach, manager pensionstal Olieslagers en eigenaar Coaching Centrum “Broken Horses Broken People”  te Chaam.

Over de kunstenaar:

Debbie Nijland (1959): sinds 1993 beeldend kunstenaar, afgestudeerd aan de IKO Kunstacademie Hogere Graad Schilderkunst, 16 jaar ervaring met teken- en schilderlessen en al 40 jaar ruime ervaring met paarden (1970-2010).

 

Moeder en dochter hebben de krachten en kennis gebundeld in deze unieke workshop. We kunnen i.v.m. de coaching maximaal 6 deelnemers plaatsen. Dus als dit unieke concept jou aanspreekt, geef je dan snel op. 
 

bottom of page