algemene voorwaarden - La Chartreuse du Liget

algemene-voorwaarden-atelier-debbie-nijland
general-conditions-studio-debbie-nijland-ruchpen

*algemene voorwaarden / de niet-zo-kleine lettertjes
SCHILDERVAKANTIE LA CHARTREUSE DU LIGET:
(versie augustus 2021 - deze vervangt de voorgaande publicaties)
 ​
ALGEMENE VOORWAARDEN
 
INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN:
Inschrijven voor de schildervakantie die wordt georganiseerd door Debbie Nijland kan telefonisch, via onze website of per e-mail. Uw inschrijving is definitief wanneer wij het inschrijfgeld van 30% (€ 300 p/p) hebben ontvangen en deze per e-mail door Debbie Nijland is bevestigd. Het restant dient uiterlijk 1 mei 2022 volledig te zijn voldaan. Het is niet mogelijk voor deelnemer en/of partner dit arrangement excl. maaltijden/drankjes of gedeeltelijk excl. maaltijden/drankjes te boeken. Het betreft hier een volpension/all-in pakket.

BETALING:
Na aanmelding betaalt u het inschrijfgeld binnen 14 dagen. Het laatste deel uiterlijk 1 mei 2022 voor aanvang van de schildervakantie. Indien de boeking van het arrangement na 1 mei plaats vindt dient het gehele bedrag in 1 keer binnen een week na aanmelding te worden voldaan. Door betaling van het inschrijfgeld verklaart u akkoord te gaan met de voorwaarden zoals hier vermeld.

DOELSTELLING:
De door Debbie Nijland georganiseerde schildervakantie is bedoeld voor mensen van 30 - 100 jaar die houden van een goedverzorgde, culturele vakantie.

ANNULERING door Debbie Nijland:
De schildervakantie vindt doorgang bij een minimale aanmelding van 12 deelnemers. Indien minder deelnemers zich hebben aangemeld heeft Debbie Nijland het recht de schildervakantie te annuleren (Debbie Nijland zal uiteraard alles in het werk stellen om de cursus doorgang te laten vinden). In geval van annulering door Debbie Nijland zal het reeds betaalde bedrag worden teruggestort. De beslissing om een schildervakantie niet door te laten gaan wordt uiterlijk twee weken voor aanvang van de schildervakantie genomen.

ANNULERING door Deelnemer:
Indien een deelnemer genoodzaakt is de schildervakantie te annuleren hanteren wij de volgende regeling: bij annulering meer dan twee maanden voor aanvang van de cursus is de deelnemer 30% (€ 300) van het cursusgeld verschuldigd. Bij annulering minder dan twee maanden voor aanvang van de cursus is de deelnemer 100% van het cursusgeld verschuldigd. Vroegtijdig vertrek geeft geen recht op restitutie of verrekening. In geval van annulering door overmacht is het de cursist toegestaan een andere gelijkwaardige cursist in haar/zijn plaats te stellen. Deze gelijkwaardigheid wordt beoordeeld door Debbie Nijland.
 
VERZEKERING:
Wij zijn geen reisorganisatie en ook niet als zodanig verzekerd. Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten. Tevens raden wij u aan te controleren of uw ziekte- en/of reisverzekering deze schildervakantie en bijbehorende activiteiten dekt. 

AANSPRAKELIJKHEID:
Debbie Nijland is niet aansprakelijk voor geleden schade en/of letsel opgelopen tijdens reis en verblijf, verlies van of schade aan eigendommen. Gebruik van materialen en deelname aan de door ons georganiseerde workshops etc. is op eigen risico.

AANVULLENDE VOORWAARDEN:
Aankomsttijd is zondag 3 juli 2022 tussen 16.00 en 18.30 uur, vertrektijd is zaterdag 9 juli rond 9.00 uur. Honden en/of andere huisdieren zijn niet toegestaan. Schades worden direct gemeld. U dient de accommodatie opgeruimd achter te laten. De eindschoonmaak is inbegrepen bij de prijs. Bij problemen van welke aard dan ook dient u dit met Debbie Nijland te bespreken zodat een adequate oplossing gezocht kan worden.

OVERMACHT:
Bij alle omstandigheden die buiten onze wil en macht vallen, zoals natuurgeweld, brand, oorlog, oorlogsgevaar, oproer, staking, pandemie uitbraak, en andere situaties waarbij de veiligheid van één of meerdere aanwezigen incl. medewerkers van Debbie Nijland in gevaar komt, of er vanuit overheidswege (reis)adviezen of aanwijzingen worden gegeven waardoor de schildervakantie wordt onderbroken of komt te vervallen, wordt u niet gecompenseerd.  


MAATREGELEN met betrekking tot COVID-19 / corona:
Wij hanteren de richtlijnen van de overheid en het RIVM zowel geldend in Nederland als in Frankrijk (en België tijdens de doorreis). Tevens respecteren wij de aanwijzingen/richtlijnen van de eigenaar van het domein.