top of page

algemene voorwaarden - La Chartreuse du Liget

algemene-voorwaarden-atelier-debbie-nijland
general-conditions-studio-debbie-nijland-ruchpen

*algemene voorwaarden / de niet-zo-kleine lettertjes

SCHILDERVAKANTIE LA CHARTREUSE DU LIGET:

(versie juli 2022 - deze vervangt de voorgaande publicaties) 

INSCHRIJVINGSVOORWAARDEN:
Inschrijven voor de schildervakantie die wordt georganiseerd door Debbie Nijland kan telefonisch, via onze website of per e-mail. Uw inschrijving is definitief wanneer wij het inschrijfgeld van € 350 p/p) hebben ontvangen en deze per e-mail door Debbie Nijland is bevestigd. Het restant dient uiterlijk 1 mei 2023 volledig te zijn voldaan. Het is niet mogelijk voor deelnemer en/of partner dit arrangement excl. maaltijden/drankjes of gedeeltelijk excl. maaltijden/drankjes te boeken. Het betreft hier een volpension/all-in pakket.

 

BETALING:

Na aanmelding betaalt u het inschrijfgeld binnen 14 dagen. Het laatste deel uiterlijk 1 mei 2023 voor aanvang van de schildervakantie. Indien de boeking van het arrangement na 1 mei plaats vindt dient het gehele bedrag in 1 keer binnen een week na aanmelding te worden voldaan. Door betaling van het inschrijfgeld verklaart u akkoord te gaan met de voorwaarden zoals hier vermeld.
 

​DOELSTELLING:

De door Debbie Nijland georganiseerde schildervakantie is bedoeld voor mensen van 30 - 100 jaar die houden van een goedverzorgde, actieve en culturele vakantie.
 

ANNULERING door Debbie Nijland:

De cursus vindt doorgang bij een minimale aanmelding van 10 cursisten. Indien minder deelnemers zich hebben aangemeld heeft Debbie Nijland het recht de cursus te annuleren (Debbie Nijland zal uiteraard alles in het werk stellen om de cursus doorgang te laten vinden). In geval van annulering door Debbie Nijland zal het reeds betaalde bedrag worden teruggestort. De beslissing om een cursus niet door te laten gaan wordt uiterlijk twee weken voor aanvang van de cursus genomen.
 

​ANNULERING door Deelnemer:

Indien een deelnemer genoodzaakt is de cursus te annuleren hanteren wij de volgende regeling: bij annulering meer dan twee maanden voor aanvang van de cursus is de deelnemer de aanbetaling van € 350 verschuldigd. Bij annulering minder dan twee maanden voor aanvang van de cursus is de deelnemer 100% van het cursusgeld verschuldigd. Vroegtijdig vertrek geeft geen recht op restitutie of verrekening. In geval van annulering door overmacht is het de cursist toegestaan een andere gelijkwaardige cursist in haar/zijn plaats te stellen. Deze gelijkwaardigheid wordt beoordeeld door Debbie Nijland.
 

VERZEKERING:

Wij zijn geen reisorganisatie en ook niet als zodanig verzekerd of aangesloten bij een garantiefonds. Wij adviseren u een annuleringsverzekering af te sluiten. Tevens raden wij u aan te controleren of uw ziekte- en/of reisverzekering deze schildervakantie en bijbehorende activiteiten dekt. 

AANSPRAKELIJKHEID:

De organisatie is niet aansprakelijk voor geleden schade en/of letsel opgelopen tijdens reis en verblijf, verlies van of schade aan eigendommen. Gebruik van materialen en deelname aan de door ons georganiseerde workshops etc. is op eigen risico.
 

AANVULLENDE VOORWAARDEN:

Aankomsttijd is zondag 2 juli 2023 tussen 16.00 en 18.30 uur, vertrektijd is zaterdag 8 juli 2023 vóór 10.00 uur. Honden en/of andere huisdieren zijn niet toegestaan. Schades worden direct gemeld. U dient de accommodatie achter te laten in dezelfde staat zoals u deze aantrof bij inchecken. De eindschoonmaak is inbegrepen bij de prijs. Bij problemen van welke aard dan ook dient u dit met Debbie Nijland te bespreken zodat een adequate oplossing gezocht kan worden.
 

MAATREGELEN met betrekking tot COVID-19 / corona:

Wij hanteren uitsluitend de richtlijnen van de overheid en het RIVM zowel geldend in Nederland als in Frankrijk (en België tijdens de doorreis). Tevens respecteren wij de richtlijnen van de eigenaar van het domein. De accommodatie mag ‘corona-proof’ genoemd worden, mits iedereen zelf de verantwoordelijkheid draagt die past bij het dan geldende beleid. Er zal zoveel mogelijk naar een passende financiële oplossing gezocht worden als het evenement van overheidswege geannuleerd dient te worden. Restitutie van het restbedrag behoort daartoe. De aanbetaling wordt niet gerestitueerd.

bottom of page