• Facebook Debbie Nijland
  • Linkedin Debbie Nijland
  • Instagram Debbie Nijland
  • Pinterest Debbie Nijland
  • Debbie on YouTube
  • Debbie on TripAdvisor

Atelier Debbie Nijland

Bisschopsmolenstraat 10

4876 AN Etten-Leur

The Netherlands

info@debbienijland.com

tel: 06-34319462 

Eindejaars Cursisten Expo 2019

24-05-2019

Graag nodigen we iedereen uit om een kijkje te komen nemen naar het werk wat afgelopen jaar door de cursisten van Debbie Nijland is gemaakt. Er zal een selectie te zien zijn van hun werk aan de hand van opdrachten alsook eigen thema's. Opvallend is ook het werk van een aantal beginnende cursisten. Zij hebben zich verdiept in een aantal technische opdrachten.

Net als vorig jaar kunnen de aanwezigen stemmen op hun favoriete kunstwerk en daarmee krijgt één cursist de Publiekswaardering 2019.

Wanneer?
Zaterdag 25 mei 2019 van 14:30 uur tot 17.30 uur.
Het openingswoord is om 15:00 uur.

Waar?
Raamloopweg 10, Klein Zundert, tussen de koeien in het schitterende buitengebied nabij natuurgebied De Pannenhoef.

VRIJ ENTREE. Je bent van harte welkom!

Deelname 'Project Rembrandt' wedstijd van de NTR.

06-03-2019

Ook ik doe mee met de wedstrijd bij Project Rembrandt van de NTR. Doel was een portret van presentatrice Annechien Steenhuizen te maken 'in het licht van Rembrandt'. Wil je het schilderij in zijn geheel zien en op me stemmen? Klik dan op de foto of op de button. DANK JE WEL! 

Eindejaars Cursisten Expo 2018

22-06-2018

UITNODIGING 23 juni 2018

​Graag nodigen we iedereen uit om een kijkje te komen nemen naar het werk wat afgelopen jaar door de cursisten van Debbie Nijland is gemaakt. Er zal een selectie te zien zijn van hun werk aan de hand van opdrachten alsook eigen thema's. Opvallend is ook het werk van een aantal beginnende cursisten. Zij hebben zich verdiept in een aantal technische opdrachten.

MEET THE ARTISTS! deze middag is ook perfect voor mensen die nog twijfelen of leren schilderen bij Debbie Nijland iets voor hun is. Kom langs en maak kennis met cursisten.   

 

Net als vorig jaar kunnen de aanwezigen stemmen op hun favoriete kunstwerk en daarmee krijgt één cursist de Publiekswaardering 2018 en eeuwige roem. 

 

Wanneer? Zaterdag 23 juni 2018 van 14:30 uur tot 17.30 uur.
Het openingswoord is om 15:00 uur.

 

Waar? Raamloopweg 10, Klein Zundert, tussen de koeien in het schitterende buitengebied nabij natuurgebied De Pannenhoef.

 

VRIJ ENTREE ~ je bent van harte welkom!

Lezing drs. Karin Haanappel

24-10-2017

Vergeten vrouwelijke kunstenaars…

Caravaggio, Rodin, Picasso: wie kent ze niet? Gentileschi, Claudel, Goncharova: wie kent ze wel? In de canon van de kunstgeschiedenis komen weinig vrouwen voor. Maakten zij geen kunst? Waren ze minder getalenteerd dan mannen? Nee, hun afwezigheid is het gevolg van eeuwenlange uitsluiting van kunstonderwijs en gezaghebbende kunstkringen. Vrouwelijke kunstenaars verpieterden in de schaduw van grote meesters of raakten in de vergetelheid.

Al jaren geeft kunsthistorica drs. Karin B. Haanappel met veel enthousiasme lezingen over onderwerpen uit de kunst- en cultuurgeschiedenis. Zij beschikt over een grote parate kennis en weet de kunstenaars en kunststromingen uitstekend in de context van de tijd te plaatsen. Op een gepassioneerde wijze draagt zij 'het verhaal van de vrouwelijke kunstgeschiedenis’ over aan haar toehoorders. Een leuke, leerzame avond voor dames en heren!

Entree € 17,50 per persoon incl. koffie/thee. Aantal plaatsen is beperkt(!) en alleen in de voorverkoop. Je deelname is definitief na vooruitbetaling per bank en wordt per e-mail bevestigd. Inloop vanaf 19:15uur, aanvang lezing 20:00uur. Einde rond 22:00/22:15uur.

Please reload