Op dit moment zijn alle lessen volgeboekt. Als 'geoefende' kunt u zichzelf geheel vrijblijvend op de wachtlijst zetten [voor inschrijven wachtlijst klik hier]U krijgt dan bericht wanneer er een plaats vrijkomt.

Begin januari starten we bij voldoende belangstelling een nieuwe beginnerscursus.

Privélessen blijven mogelijk.  

CURSUS 'ALL YOU CAN PAINT & LEARN' (voor geoefende schilders):

Is schilderen en/of tekenen helemaal jouw ding en kun je er niet genoeg van krijgen? Dan is All You Can Paint & Learn het mooiste. Hiermee kun je gedurende het hele seizoen onbeperkt aanschuiven en aan de slag gedurende alle dagdelen van de week dat er lessen zijn (behalve donderdag ochtend) [klik hier voor lesrooster]

Lesgeld: € 695

CURSUS 'PLATINUM' (voor geoefende schilders):

In deze uitgebreide cursus van 30 lessen ga jij aan de hand van opdrachten en thema's proberen naar een eigen beeldtaal toe te werken. Je hebt al enige ervaring opgedaan met zowel tekenen als schilderen en beheerst de basisprincipes van de kleurenleer. De begeleiding is altijd Individueel en in jouw eigen tempo. Omdat cursisten elkaar wekelijks (of met grote regelmaat) in dezelfde groepssamenstelling ontmoeten ontstaat er een groepsdynamiek die zeer bijdraagt aan de prettige sfeer en waarmee tevens een voor ieder veilige omgeving gecreëerd wordt. Mede hierdoor zijn er gedurende de 13 jaar dat Debbie les geeft al vele leuke contacten en vriendschappen ontstaan. Inhalen kan in overleg gedurende het hele seizoen op alle andere dagdelen dat er les gegeven wordt, behalve de donderdagochtend [klik voor lesrooster]

Lesgeld: € 495 

CURSUS 'GOUD' (voor geoefende schilders):

In deze cursus van 20 lessen ga jij aan de hand van opdrachten en thema's proberen naar een eigen beeldtaal toe te werken. Je hebt al enige ervaring opgedaan met zowel tekenen als schilderen en beheerst de basisprincipes van de kleurenleer. De begeleiding is altijd Individueel en in jouw eigen tempo. Omdat cursisten elkaar wekelijks (of met grote regelmaat) in dezelfde groepssamenstelling ontmoeten ontstaat er een groepsdynamiek die zeer bijdraagt aan de prettige sfeer en waarmee tevens een voor ieder veilige omgeving gecreëerd wordt. Mede hierdoor zijn er gedurende de 13 jaar dat Debbie les geeft al vele leuke contacten en vriendschappen ontstaan. Les gemist? Inhalen kan in overleg gedurende het hele seizoen op andere dagdelen dat er les gegeven wordt, behalve de donderdagochtend [klik voor lesrooster]

Lesgeld: € 395

CURSUS 'ZILVER' (voor geoefende schilders):

In deze cursus van 10 lessen ga jij aan de hand van opdrachten en thema's proberen naar een eigen beeldtaal toe te werken. Je hebt al enige ervaring opgedaan met zowel tekenen als schilderen en beheerst de basisprincipes van de kleurenleer. De begeleiding is altijd individueel en in jouw eigen tempo. Les gemist? Inhalen kan gedurende het hele seizoen op andere dagdelen dat er les gegeven wordt, behalve de donderdagochtend. LET OP: Alle lessen dienen vanaf aanvang binnen 12 aaneengesloten weken te worden afgenomen. Deze cursus heeft dus een einddatum.  [klik voor lesrooster].   

Lesgeld: € 225

CURSUS 'BRONS': DE BEGINNERS CURSUS

In deze basis/introductiecursus van 10 lessen ga je kennismaken met de wereld van tekenen en schilderen. Ruim aan bod komen:  tekenen, composities, kleurenleer en het opzetten van een schildering.  De begeleiding is altijd individueel en in jouw eigen tempo. Deze cursus wordt gegeven op dinsdagmiddag en/of woensdagochtend bij een minimum aantal van 5 deelnemers. LET OP: Alle lessen dienen vanaf aanvang binnen 12 aaneengesloten weken te worden afgenomen. Deze cursus heeft dus een einddatum. Afwezigheid tijdens de eerste 6 weken is i.v.m. de complexiteit van de lesstof niet optioneel. Mocht je één van de laatste 4 lessen gemist hebben dan kun je deze altijd inhalen op andere dagdelen dat er les gegeven wordt maar wel binnen die 12 weken en niet op donderdagochtend [zie lesrooster]. Deze les wordt 2 x per jaar per dagdeel opgestart (dus totaal 4x bij voldoende deelname). Mocht je na deze cursus de smaak te pakken hebben, dan kun je altijd losse lessen of een pakket bijkopen en aanschuiven tijdens de dagdelen voor geoefenden [klik voor lesrooster].  

Lesgeld: € 225

ENTHOUSIAST GEWEEST?

Mocht je na het afronden van je cursus meer willen schilderen of tekenen dan kun je altijd losse lessen bijkopen. Deze kosten € 22,50 per dagdeel van 2,5 uur (150 minuten).

-VOL!- TWIJFEL JE NOG? KOM NAAR DE KENNISMAKINGSAVOND! -VOL!-

-VOL!- Dinsdagavond 1 september 2020 om 19:00uur -VOL!-

Misschien denk je al een tijdje aan tekenen of schilderen? Of zoek je een nieuwe hobby? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten of wil je eens een nieuwe invalshoek op je reeds aanwezige vaardigheden? De drempel kan niet lager zijn dan in mijn atelier. Als je toch niet meteen 'in het diepte durft te springen' bied ik, voorafgaande aan het cursusseizoen een gratis kennismakingsavond aan. In een ontspannen sfeer vertel ik deze avond wat je zoal kan verwachten van de lessen in het atelier. Ik ben benieuwd naar jouw verwachtingen en wellicht sluiten die mooi op elkaar aan. Deze avond is  voor iedereen die mij en mijn atelier nog niet kennen (mensen die in het verleden reeds eerder naar deze avond zijn geweest kunnen zich rechtstreeks inschrijven voor één van de cursussen). Gezien de corona maatregelen die we hebben genomen is het aantal plaatsen beperkt. Vooraf aanmelden is noodzakelijk. DEZE AVOND IS INMIDDELS HELEMAAL VOLGEBOEKT 

Buiten deze kennismakingsavond zijn andere proeflessen niet mogelijk. 

LOSSE LESSEN VOOR NIET-CURSISTEN:

Mensen die geen cursus afnemen kunnen helaas geen 'losse' lessen meer meedoen. Uiteraard kunnen zij wel een privéles boeken (zie hier onder). 

TENSLOTTE:

Alle lessen duren 2,5 uur en zijn inclusief koffie, thee en 21% BTW en exclusief materiaal. Een lijst met benodigde en geadviseerde materialen wordt per e-mail toegezonden na betaling lesgeld. Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten en meld je aan voor de nieuwsbrief. 

 

PRIVÉ WORKSHOPS:

Dit is mogelijk voor o.a. collega’s, vriendinnen en groepen vanaf € 60 p/persoon per dagdeel en minimaal 5 personen. Bel of mail gerust voor een offerte op maat. 

 

PRIVÉLES:

Soms loop je vast, kom je niet echt verder, zoek je nieuwe invalshoeken of wil je schilderen of tekenen maar niet in een groep, dan behoren privélessen ook tot de mogelijkheden. Je hebt dan 2,5 uur mijn volledige en onverdeelde aandacht. Een privéles kost € 90 (2,5 uur) In mijn atelier of € 120 bij jou op locatie (in een straal van max. 25 km rondom mijn atelier), vooraf te betalen. Mail of bel me voor een afspraak. 

  • Facebook - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • Pinterest - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • TripAdvisor - Black Circle

Debbie Nijland  |  Bisschopsmolenstraat 10  |  4876 AN  |  Etten-Leur  |  The Netherlands

beeldend kunstenaar  |  schilderijen  |  schilder cursussen  |  workshops

info@debbienijland.com  |  tel: +31-(0)6-34319462  |  www.debbienijland.com