• Facebook Debbie Nijland
  • Linkedin Debbie Nijland
  • Instagram Debbie Nijland
  • Pinterest Debbie Nijland
  • Debbie on YouTube
  • Debbie on TripAdvisor

Atelier Debbie Nijland

Bisschopsmolenstraat 10

4876 AN Etten-Leur

The Netherlands

info@debbienijland.com

tel: 06-34319462 

Instromer of late start? Bel of mail voor de beschikbare dagdelen. 

CURSUSPAKKET:  ALL YOU CAN PAINT & LEARN:

 

Is schilderen en/of tekenen helemaal jouw ding en kun je er niet genoeg van krijgen? Dan is het All You Can Paint & Learn pakket de mooiste. Hiermee kun je gedurende het hele seizoen onbeperkt aanschuiven en aan de slag gedurende alle dagdelen van de week dat er lessen zijn en geniet je van alle voordelen van het 'PLATINUM' pakket (zie hieronder). 

 

Lesgeld: € 695 [i.v.m. het korte seizoen is deze cursus eenmalig vervallen]

CURSUSPAKKET: 'PLATINUM':

In deze uitgebreide cursus van 30 lessen maak je kennis met diverse materialen en technieken en besteden we speciale aandacht aan vormonderzoek, kleurenleer, compositie & abstractie. Aan de hand van opdrachten en thema's proberen we naar een eigen beeldtaal toe te werken. Individuele begeleiding, dus geschikt voor zowel beginners als gevorderden en altijd in jouw eigen tempo. Omdat cursisten elkaar wekelijks (of met grote regelmaat) in dezelfde groepssamenstelling ontmoeten ontstaat er een groepsdynamiek die zeer bijdraagt aan de prettige sfeer en waarmee tevens een voor ieder veilige omgeving gecreëerd wordt. Mede hierdoor zijn er gedurende de 10 jaar dat Debbie les geeft al vele leuke contacten en vriendschappen ontstaan. Beginners gaan dit traject bij voorkeur in op maandagmiddag of woensdagavond. Les gemist? Inhalen kan gedurende het hele seizoen op andere dagdelen dat er les gegeven wordt, behalve de donderdagochtend (zie lesrooster). 'PLATINUM' cursisten genieten van alle aantrekkelijke extra's zoals 10% korting op workshops en andere losse activiteiten die binnen het cursusseizoen worden georganiseerd, een gratis model les avond en gratis gebruik van papier gedurende de lessen.

Lesgeld: € 495 [i.v.m. het korte seizoen is deze cursus eenmalig vervallen]

CURSUSPAKKET: 'GOUD' 

De ingekorte versie van de complete 'PLATINUM' cursus, waarin de lessen en opdrachten (uiteraard) iets minder uitgebreid zijn.  Ook geschikt voor mensen die de basiskennis al bezitten en zich onder begeleiding verder willen ontwikkelen. Individuele begeleiding, dus geschikt voor zowel beginners als gevorderden en altijd in jouw eigen tempo. Beginners gaan dit traject bij voorkeur in op maandagmiddag of woensdagavond. Les gemist? Inhalen kan gedurende het hele seizoen op andere dagdelen dat er les gegeven wordt, behalve de donderdagochtend (zie lesrooster).  Cursisten met het 'GOUD' pakket genieten krijgen bovendien 10% korting op workshops en andere losse activiteiten die binnen het cursusseizoen worden georganiseerd. 

Lesgeld: € 395

CURSUSPAKKET: 'ZILVER'

 

De basis/introductiecursus van Debbie Nijland voor een eerste kennismaking met de wereld van schilderen (en tekenen) maar ook geschikt voor mensen die de basiskennis al bezitten en een duwtje in de goede richting willen (of nodig!) hebben / zich onder begeleiding verder willen ontwikkelen. Individuele begeleiding, dus geschikt voor zowel beginners als gevorderden en altijd in jouw eigen tempo. Beginners gaan dit traject bij voorkeur in op maandagmiddag, woensdagavond of [NIEUW:] vrijdagmiddag. LET OP: Alle lessen dienen vanaf aanvang binnen 12 aaneengesloten weken te worden afgenomen. Mocht je een les gemist hebben dan kun je deze altijd inhalen op andere dagdelen dat er les gegeven wordt maar wel binnen die 12 weken en niet op donderdagochtend (zie lesrooster)!  

Lesgeld: € 225

ENTHOUSIAST GEWEEST?

Mocht je na het afronden van je lespakket nog meer willen schilderen of tekenen dan kun je altijd losse lessen bijkopen. Deze kosten € 22,50 per dagdeel van 2,5 uur (150 minuten).

LOSSE LESSEN VOOR NIET-CURSISTEN:

Mensen die geen lespakket afnemen kunnen met ingang van seizoen 2018/2019 helaas geen losse lessen meer meedoen.

TWIJFEL JE NOG? KOM NAAR DE KENNISMAKINGSAVOND / PROEFLES!

​Misschien denk je al een tijdje aan tekenen of schilderen? Of zoek je een nieuwe hobby? Vind je het leuk om nieuwe mensen te ontmoeten of wil je eens een nieuwe invalshoek op je reeds aanwezige vaardigheden? De drempel kan niet lager zijn dan in mijn atelier. In een ontspannen sfeer vertel ik deze avond wat je zoal kan verwachten van de lessen in het atelier. Ik ben benieuwd naar jouw verwachtingen en wellicht sluiten die mooi op elkaar aan.  Dit seizoen bieden we de gratis kennismakingsavond aan voor mensen die mij en mijn atelier nog niet kennen op:

DATUM TWEEDE PROEFLES NOG NIET BEKEND.

Vooraf aanmelden is noodzakelijk. Meld je aan voor de nieuwsbrief dan ben je als eerste op de hoogte. 

Buiten de gratis kennismakingsavonden zijn andere proeflessen niet mogelijk.   

TENSLOTTE:

Alle lessen duren 2,5 uur en zijn inclusief koffie, thee en BTW en exclusief materiaal. Een lijst met benodigde en geadviseerde materialen wordt per e-mail toegezonden na betaling lesgeld. Blijf als eerste op de hoogte van nieuwe activiteiten en meld je aan voor de nieuwsbrief

 

PRIVÉ WORKSHOPS:

Dit is mogelijk voor o.a. collega’s, vriendinnen en groepen vanaf € 60 p/persoon per dagdeel en minimaal 5 personen.

Bel of mail gerust voor een offerte op maat.

PGB

Dagbesteding vanuit een PGB is onder voorwaarden mogelijk.

PRIVÉLES:

Mocht je niet in staat zijn naar het atelier te komen of wil je gewoon 2,5 uur mijn volledige aandacht, dan behoren privélessen ook tot de mogelijkheden. Een privéles kost € 90 (2,5 uur) in mijn atelier of € 120 bij jou op locatie (in een straal van max. 25 km rondom mijn atelier. Beide prijzen zijn exclusief materiaal. Mail of bel voor een afspraak.